Sej haj

Kad dani totalno popizde onda idu u krug i ne prestaju.
Kruže jače od struje u krugu. Osjećam se kao Mila Jovovich u Petom elementu. Ne zbog ljepote nego zbog gomile informacija kada je učila rijeci na w. Ludilo je oko nas. Turizam cvate. Korona isto. Zaradom se hvalimo, za koronu nas boli dupe. Tu i tamo se pošten javi za izolaciju, drugi ne reagiraju. I neka. Dopizdilo je. Kad stigne jesen i škola sigurno ćemo se sjetiti korone i toga da bi bilo poželjno klincima navuci maske na usta i staviti ih online. Nema veze sto neće niš znat. ‘Ko ga jebe, srušit ćemo Lauru na maturi jer se eto potpisala na esej.
Kad dani polude, kad krenu u krug.
Tesla im se čudi. Došlo je vrijeme da mi obični smrtnici shvatimo da nam na intervenciju ne dolazi obučen doktor već dijete s tek završenim medicinskim faksom. I kad se zakuha, to dijete razapnu, mudonje se počešu po jajcima, zaborave na Vladu i na onog sto nije vidoviti Milan i kupe Audija. Novog. Ispod Čekića. A hitnjacima koje razapinju ‘ko Isusa na krizu, daju vozilo staro sto osamdeset godina, daju im kola i krunicu. Kola da jure, a krunicu da okreću da se ne zapali. Tako i vatrogascima. Njih obuku u neke hlače iz Sve po pet kuna i gurnu ih u buktinju. Pa kad se desi tragedija, državni vrh izražava sućut obitelji. Okačite si gospodo tu sućut mačku o rep.
Kad dani polude turizam cvate, a baba Milka iz Ramljana psuje i oca i majku jer nema 39,99 kuna za jebeni wc papir, koji je sve samo ne za dupe obrisati. Da, 39.99 u plodinama stoji par rola papira. Ona sa svojom penzijom ne može pokrit fiziološke potrebe u jednom mjesecu. Ulošci isto. I svi nadrkani. Svi redom broje, ogovaraju i melju. Zbrajaju ti dane koje radiš, dane koje ne radiš. Nema sućuti. Nema pitanja kako si, trebaš li sto? Nego kuckaju prstima po stolu u znak ‘aj radit.
A oni se slikaju na brodu, zalaske i izlaske sunca s neke jahtice. Luji i ekipa torbice. ‘Ko nas jebe kad nismo školovali. Ma najbolje ti je uzet pivu, zavuč se u Dolomite i moliti Boga da se ne udaviš zbog visine. Ne mora mi se. Ne kvarca.
I za kraj paklenog crijevno viroznog tjedna, veli Viber, pokojna baba je online. Eto, majke mi. Pokojna baba nam se pridružila Viberu. Stigao je 5G kod Sv. Petra na probu.
Motaj kablove, gasi interšplet, otišao je svijet u kurac.

Pardon maj French.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: