SVE ZA NJU po Maji i Bruni💓

Po guglu srce je šuplji mišić koji pumpa krv… Po svemu, srce je organ koji nas drži na životu. Po Bruni i Maji, srce je nadljudska snaga, blatne poderane gojze, žuljaste noge, lice išamarano burom.
po njima je hod kroz planine i bodljikavo grmlje, hod za život.
Upoznala sam to dvoje izvanserijskih ljudi prošle godine. Ne sjećam se točno kako su se poruke isprepletale, ali sjećam se zagrljaja i njih u čudu. Sjećam se Ljiljanine poruke, Hvala ti što si ih primila pod krov. Molim Ljiljana, hvala tebi što si nas pomakla. Bok, hvala ti što nas primaš u svoj dom, mi ti nećemo smetati, mi ćemo spavati u garaži. Aha, kako da ne. Vi spavati u moj krevet. I tako su došli, vešmašina je ko u inat baš tada otkazala suradnju. Opro im se veš, više op, nego ro, ariel se nije isprao baš, sušilica ga je donekle prikrila. Najeli se, napričali, napunili baterije i probali rakije. U cik zore nastavljali su dalje. Ja raditi, oni stvarati priliku i život. Gledala sam za njima kako odlaze u mrak. U buru. U inat. I nije im bilo teško opaliti koju fotku sa mnom za trtu. I nije im bilo teško slušati moj razvezani jezik.
Sada nastavljaju dalje. Već su pukli preko 200 km, već su se nasmijali olujama u brk. Gaze oni bez obzira na vrijeme, a hodaju za Nju. Za njih. Za nas, prije svega. Kada pogledate njihovu objavu i vidite link za donaciju, zastanite malo i zapitajte se, hodaju li oni samo za Nju ili za nas sve. Nitko od nas ne zna što sutra nosi, a to dvoje ogromnih srdaca koja pumpaju krv, inat i buru kroz svoje vene, hodaju za budućnost. Za sve te prekrasne žene. Za sve lavice. Gazite samo, nebo Vam je granica. Hvala vam za Nju, za mene i sve njih. Vi ste baš prava definicija srca. Svemirsko, nadljudsko inatljivo, izvanserijsko i onako baš pravo Ljiljansko. A sada da ne štentam, kao i lani, SVE ZA NJU💓

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: