Mojoj Ruži za deset godina

Kad sam nedavno poslušala govor oskarovca, bila sam potpuno sigurna da u životu nikada nisam cula bolji i motivirajući govor. U istome spominje svog junaka. Junak je on za 10 godina. I cijelog života njegov junak je u prednosti deset godina, i to je u redu jer cijelog života ima nekog za kime će trčati.

Drage ružičasta djevojčice,

Neka ti junak bude Ti za 10 godina. Budi si netko za kim ćeš uvijek koracati. Netko za kime ćeš i poderanih dlanova trčati. Vjeruj da od sebe ne možeš imati većeg junaka. Budi sebi svoj junak. Svoja osoba. Svoj cilj. U korak se prati, s deset godina zaostatka. Tada ćeš se uvijek slijediti i nikada nećeš posustati.

Draga moja ružičasta djevojčice,

Svakog tko ti živce skraćuje, skrati iz života. Svaku boju, koja ti uveseljava zjenice i šarenice, prihvati kao sto prihvaćaš onu koja ti najbolje stoji.
Svaku čokoladu od koje ti zazubice rastu, pojedi u duplo.
I slijedi se.
Ne kimaj samo glavom na glupa, učestala pitanja i opaske. Nitko osim tebe same nema pravo po jajnicima ti prebirati, vlasi na glavi ti brojati. Nitko nema pravo reci NEMOJ SE BOJATI. Reci mu ….. se, bojim se i molim se. Gledam u svog Boga, bez obzira gdje mu je sjedište, bez obzira je li list ili duša. I znam da je tu. Jer mi je ponudio priliku koju ljudska ruka ne može ponuditi. Ponudio je suze, da opereš dušu. Ponudio je osmijeh da ju izliječiš. I one blize tebi da taj osmijeh izazovu.

Slijedi se. Budi si junak. Da, ti za deset godina. Trci za sobom svakog mjeseca, svakog dana, svake minute i sekunde budi si nedostižna, ali trci, ne daj se. Moraš se loviti. Ne postoji bolja osoba od tebe same koju ćeš slijediti. Mijenjaj raspoloženje, mijenjaju ga i godišnja doba.

Draga moja ružičasta djevojčice,

budi sebi junak. I znaj, moj junak sam ja, kraj tebe za deset godina. Idemo se zajedno ganjati.
Gonjaj mala! Planina hrabre zove. Tvoja ti je tamo na vrhu. Stigni ju. Stižem te. Mi to možemo. Stisni ga Ane.
Vjerujem u nas.

 

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: